Prof.Asoc.Dr. Mateo Spaho, Dekan

Prof. Asoc. Dr. Mateo Spaho është diplomuar për Ekonomi dhe Financë (Bachelor) në Universitetin e Parmës (Itali). Masteri Shkencor është zhvilluar në po të njëjtin Universitet në Finance & Risk Mangement në vitin 2010. Në këtë periudhë Prof. Spaho ka punuar për Alleanca Assicurazioni në pedispozimin e planeve të investimit për klientët e kësaj kompanie pjesë e grupit Generali. Në vitin 2010 fillon gjithashtu doktotaturen ne Universitetin e Parmës (Itali) e cila mbyllet ne fundin e vitit 2013 me tematike”Politikat ekonomike, financiare dhe Punësimi gjatë krizave ekonomike”.

Prof. Spaho ka punuar në Ministrinë e Financave (Shqiperi) si Këshilltar i Ministrit dhe Përgjegjës i Departamentit te Parashikimeve Makroekonomike dhe Fiskale.

Prof. Spaho ka punuar si pedagog i brendshem ne U.E.T. deri ne fillim te vitit 2016 duke marre gjithashtu titullin Profesor i Asociuar pranë Universitetit Bujqesor te Tiranës. Prej muajit Shkurt 2016 Prof. Spaho u përzgjodh si Përgjegjës i Departamentit të Financë Bankës pranë Kolegjit Universitar Luarasi dhe prej Nëntorit 2017 Dekan i Fakultetit Ekonomik.

Përgjegjësit e Departamenteve

Prof.Dr. Ëngjëll Pere, Përgjegjës i Departamentit Financë Bankë

Prof.Asoc.Dr. Leontiev Çuçi, Përgjegjës i Departamentit Administrim Biznesi

Dr. Aelita Mani, Përgjegjës i Departamentit Ekonomiks

Departamenti Financë Bankë

Staf i Brendshëm

Prof.Asoc.Dr. Mateo Spaho

BIO

Dr. Holtiana Bello

BIO

Dr. Leonard Boduri

Sonila Malko, MSc

Besnik Nuredini, MSc

BIO

Resina Pllaha, MSc

BIO

Staf i Jashtëm

Dr. Robert Luku

Idlir Gjata, MSc

Arlind Gjokutaj, MSc

Arieta Mustafa, MSc

Areta Cuku, MSc

Venera Xhillari, MSc

Departamenti Administrim-Biznesi

Staf i Brendshëm

Dr. Aelita Mani

 

BIO

Prof.Asoc.Dr. Stefan Qirici

BIO

Nives Lamçe, MSc

BIO

Fabian Pjetri, MSc

BIO

Irida Nikolla, MSc

BIO

Staf i Jashtëm

Prof.Dr. Ahmet Ceni

Prof.Asoc.Dr. Etis Jorgji

Dr. Flora Laze

Dr. Eralda Shore

Folitiona Puravelli, MSc

Ines Adhami, MSc

Dr.Evarist Beqiraj

Adriana Zotaj, MSc

Gedeon Dudushi, MSc

Departamenti Ekonomiks

Staf i Brendshëm

Prof.Asoc.Dr. Leontijev Çuçi

BIO

Prof.Asoc.Dr. Anni Dasho

Dr. Manjola Duli

Afrim Osmani, MSc

BIO

Migena Musallari, MSc

BIO

Irena Fata, MSc

 

BIO

Staf i Jashtëm

Prof.Asoc.Dr. Arsena Gjipali

Dr. Ledjon Shahini

Mimoza Halimi, MSc

Endri Plasari, MSc

Tomorr Alizoti, MSc

Naim Hasa, MSc

Erald Hysa, MSc

Agena Mema, MSc