Fjala e Dekanit

  Prof. Asoc. Dr. Mateo Spaho     Të dashur studentë ! Mbështetur në historine e Kolegjit Universitar Luarasi, Fakultetit Ekonomik ndonese më i ri ne raport me Fakultetin Juridik, kombinon njohuritë teorike ekonomike me përvojat më të spikatura praktike, duke i përgatitur studentët me cilësi për kërkesat dhe prirjet e tregut të punës në … Vazhdoni me leximin e Fjala e Dekanit