Master i Shkencave në Drejtësi

[su_button url=”http://www.luarasi-univ.edu.al/master-shkencor-e-drejte-civile-dhe-tregtare/” style=”flat” background=”#7a87e8″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: angle-right”]Master Shkencor “E drejtë Civile dhe Tregtare”[/su_button]

[su_button url=”http://www.luarasi-univ.edu.al/master-i-shkencave-ne-te-drejte-penale/” style=”flat” background=”#e97e86″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: angle-right”]Master Shkencor “E drejtë Penale”[/su_button]