Regjistrohu Online

Kolegji Universitar Luarasi ka filluar regjistrimet për vitin akademik 2017-2018 në të gjitha fushat e studimit që ofron. Regjistrimi në këtë portal synon që tu mundësojë të gjithë studentëve që duan të studiojnë në këtë universitet një shans real për tu arsimuar. Nëpërmjet regjistrimit studentët do të informohen mbi proceset e vitit të ri akademik si dhe mbi procedurat që duhet të ndjekin për tu bërë pjesë e Kolegjit Universitar Luarasi.

Për tu informuar më shumë rreth Kolegjit Universitar Luarasi klikoni në link-un më poshtë:

Prezantim i shkurtër për Kolegjin Universitar Luarasi

[ipt_fsqm_form id=”2″]