Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit

Prof.Asoc.Dr. Indrit Baholli, Dekan

Përgjegjësit e departamenteve

Prof.Asoc.Dr. Indrit Baholli, Përgjegjës i departamentit të Teknologjisë së Informacionit

Prof.Dr. Adriana Gjonaj, Përgjegjës i Departamentit Informatikë Ekonomike

Dr. Gentian Hoxhalli, Përgjegjës i Departamentit Matematikë Statistikë

Departamenti Teknologji Informacioni

Staf i brendshëm

Prof.Asoc.Dr. Indrit Baholli

Prof.Asoc.Dr. Anni Dasho

DR. Erdet Kellici

Irena Fata, MSc

Ernest Balili, MSc

Shpresa Derguti (Tepelija), MSC

Klevis Tabaku, MSC

Staf i jashtëm

Prof. Dr Vladi Kolici

Prof.Asoc.Dr Indrit Enesi

Prof.Asoc.Dr Igli Tafaj

Dr. Hergis Jica

Dr. Vilma Tomço

Dr. Ilir Shinko

Dorian Tola, MSc

Nadja Elbasani, Msc

Rexhion Qafa, MSc

Ermelinda Nako, Msc

Elisantila Gaci, Msc

Departamenti Informatikë Ekonomike

Staf i brendshëm

Prof.Dr.Adriana Gjonaj

Florenc Hidri, MSc

Dr. Kujtim Gashi

Dr. Elona Garo

Silvana Qose Doktorant

Endri Plasari Doktorant

Luan Sinanaj Doktorant

Staf i jashtëm

Prof.Dr. Aleksandër Xhuvani

Blerina Kashari, MSC

Prof.Asoc.Dr. Nevila Baçi

Dr. Albana Gorishti

Dr. Xhevdet Kopani

Dr. Adriana Topi

Erika Grabocka, MSC

Departamenti Matematikë Statistikë

Staf i brendshëm

Prof.Dr.Thoma Mitre

Blerta Guda, MSC

Dr.Nazmi Xhomara

Dr.Gentian Hoxhalli

Arsejda Gjyli, MSc

Enxhi Mete, MSc

Folitjona Puravelli, MSc

Staf i jashtëm

Prof.Dr Nevruz Koci

Prof.Asoc.Dr Eglantina Zyka

Prof.Asoc.Dr Elena Myftaraj (Tomorri)

Prof.Asoc.Dr Lindita Mukli

Dr.Alfred Daci

Dr.Etleva Koni

Dr. Ogerta Stroka

Migena Kazani (Musallari), MSc

Ina Saraci, Msc

Ferzilet Simoni, Msc