Prof.Asoc.Dr. Mateo Spaho, Dekan

Prof. Asoc. Dr. Mateo Spaho është diplomuar për Ekonomi dhe Financë (Bachelor) në Universitetin e Parmës (Itali). Masteri Shkencor është zhvilluar në po të njëjtin Universitet në Finance & Risk Mangement në vitin 2010. Në këtë periudhë Prof. Spaho ka punuar për Alleanca Assicurazioni në pedispozimin e planeve të investimit për klientët e kësaj kompanie pjesë e grupit Generali. Në vitin 2010 fillon gjithashtu doktotaturen ne Universitetin e Parmës (Itali) e cila mbyllet ne fundin e vitit 2013 me tematike”Politikat ekonomike, financiare dhe Punësimi gjatë krizave ekonomike”.

Prof. Spaho ka punuar në Ministrinë e Financave (Shqiperi) si Këshilltar i Ministrit dhe Përgjegjës i Departamentit te Parashikimeve Makroekonomike dhe Fiskale.

Prof. Spaho ka punuar si pedagog i brendshem ne U.E.T. deri ne fillim te vitit 2016 duke marre gjithashtu titullin Profesor i Asociuar pranë Universitetit Bujqesor te Tiranës. Prej muajit Shkurt 2016 Prof. Spaho u përzgjodh si Përgjegjës i Departamentit të Financë Bankës pranë Kolegjit Universitar Luarasi dhe prej Nëntorit 2017 Dekan i Fakultetit Ekonomik.

Përgjegjësit e Departamenteve

PROF.ASOC.DR. MATEO SPAHO, Përgjegjës i Departamentit Financë Bankë

Prof.Asoc.Dr. Leontiev Çuçi, Përgjegjës i Departamentit Administrim Biznesi

Dr. Aelita Mani, Përgjegjës i Departamentit Ekonomiks

Departamenti Financë Bankë

Staf i Brendshëm

Prof.Dr.Ëngjëll Pere

Prof.Asoc.Dr. Mateo Spaho

Dr. Erion Saraçi

Dr. Leonard Boduri

Fabian Pjetri, MSc

Resina Pllaha, MSc

Ervin Terziu, MSc

Staf i Jashtëm

Prof.Dr.Valentina Sinaj

Prof.Asoc.Dr. Altin Idrizi

Dr.Fatos Çuçoli

Dr.Holtiana Bello

Dr.Xhevdet Kopani

Ilir Bajraba, MSc

Minire Vako, MSc

Agena Mema, MSc

Andi Habilaj, MSc

Brunilda Neli, MSc

Erald Hysa, MSc

Idlir Gjata, MSc

Jona Bajraba, MSc

Kleida Haxhi, MSc

Leonard Bego, MSc

Lorena Pashollari, MSc

Naim Hasa, MSc

Marjeta Balaj, MSc

Departamenti Administrim-Biznesi

Staf i Brendshëm

Dr. Aelita Mani

 

 

Dr.Irida Miko

Dr.Manjola Duli

Nives Lamçe, MSc

Krist Bakiu, MSc

Afrim Osmani, MSc

Staf i Jashtëm

Prof.Asoc.Dr. Elvira Fetau

Prof.Asoc.Dr. Nada Krypa

Dr. Elsa Gega

Dr. Eralda Shore

Dr.Evarist Beqiraj

Dr.Vaeld Zhezha

Adriana Zotaj, MSc

Arjeta Mustafa, MSc

Aurela Braholli, MSc

Eni Xheko, Msc

Olda Cico, MSc

Roland Bejko, MSc

Venera Xhillari, MSc

Departamenti Ekonomiks

Staf i Brendshëm

Prof.Asoc.Dr. Leontijev Çuçi

Prof.Dr. Luljeta Minxhozi

Prof.Dr. Ago Nezha

Prof.Asoc.Dr. Stefan Qirici

Dr.Alma Delija

Dr.Ledia Sula

 

 

Leodita Ademi, MSc

Staf i Jashtëm

Prof.Dr.Sulo Hadëri

Dr.Ergita Kokaveshi

Dr.Etis Jorgji

Dr.Etleva Koni

Areta Cuku, MSc

Dorian Koçi, MSc

Erion Çela, MSc

Flora Laze, MSc

Gedeon Dudushi, MSc