Fakulteti Ekonomik

Prof.Asoc.Dr. Mateo Spaho, Dekan

Prof. Asoc. Dr. Mateo Spaho është diplomuar për Ekonomi dhe Financë (Bachelor) në Universitetin e Parmës (Itali). Masteri Shkencor është zhvilluar në po të njëjtin Universitet në Finance & Risk Mangement në vitin 2010. Në këtë periudhë Prof. Spaho ka punuar për Alleanca Assicurazioni në pedispozimin e planeve të investimit për klientët e kësaj kompanie pjesë e grupit Generali. Në vitin 2010 fillon gjithashtu doktotaturen ne Universitetin e Parmës (Itali) e cila mbyllet ne fundin e vitit 2013 me tematike”Politikat ekonomike, financiare dhe Punësimi gjatë krizave ekonomike”.

Prof. Spaho ka punuar në Ministrinë e Financave (Shqiperi) si Këshilltar i Ministrit dhe Përgjegjës i Departamentit te Parashikimeve Makroekonomike dhe Fiskale.

Prof. Spaho ka punuar si pedagog i brendshem ne U.E.T. deri ne fillim te vitit 2016 duke marre gjithashtu titullin Profesor i Asociuar pranë Universitetit Bujqesor te Tiranës. Prej muajit Shkurt 2016 Prof. Spaho u përzgjodh si Përgjegjës i Departamentit të Financë Bankës pranë Kolegjit Universitar Luarasi dhe prej Nëntorit 2017 Dekan i Fakultetit Ekonomik.

Përgjegjësit e Departamenteve

DR. ZHAKLINA DHAMO, Përgjegjës i Departamentit Financë Bankë

Prof.Asoc.Dr. Leontiev Çuçi, Përgjegjës i Departamentit Ekonomiks

Dr. Aelita Mani, Përgjegjës i Departamentit Administrim Biznesi

Departamenti Financë Bankë

Staf i Brendshëm

Prof.Asoc.Dr. Mateo Spaho

Dr. Zhaklina Dhamo

Dr. Erion Saraçi

Dr. Leonard Boduri

Dr. Armanda Tola

Dr. Fabian Pjetri

Staf i Jashtëm

Prof.Dr.Sulo Haderi

Prof.Asoc.Dr. Altin Idrizi

Prof.Asoc.Dr Arjeta Vokshi

Dr. Eri Gjoka

Dr. Ilir Barjaba

Dr. Fatos Cocoli

Dr. Adela Cafuli

Dr. Eliona Grembi

Dr. Edvin Libohova

Idlir Gjata, MSc

Lorena Pashollari, MSc

Andi Habilaj, MSc

Megi Kurushi, MSc

Xhensila Nano, MSc

Departamenti Administrim-Biznesi

Staf i Brendshëm

Prof.Dr Ago Nezha

Prof.Asoc.Dr Arlinda Ymeraj

Dr. Aelita Mani

 

 

Nives Lamçe, MSc

Irida Nikolli, MSc

Afrim Osmani, MSc

Roland Bejko, MSC

 

 

Staf i Jashtëm

Prof.Asoc.Dr. Elvira Fetau

Prof.Asoc.Dr. Nada Krypa

Dr. Eralda Shore

Dr. Evarist Beqiraj

Dr.Vaeld Zhezha

Almarin Frakulli (PHDc)

Arjeta Mustafa, MSc

Lavderim Seitaj, MSc

Eda Velo, MSc

Departamenti Ekonomiks

Staf i Brendshëm

Prof.Asoc.Dr. Leontijev Çuçi

Prof.Asoc.Dr. Stefan Qirici

Dr Leodita Ademi

Krist Bakiu, Msc

Resina Pllaha, Msc

Inesa Adhami, Msc

 

 

Iris Kruja, Msc

Staf i Jashtëm

Prof.Asoc.Dr Oltjana Zoto

Dr.Etis Jorgji

Dr. Ardita Todri

Dr.Miranda Enesi

Dr. Valbona Karapici

Dr. Ditjona Kule

Dr. Marsida Morina

Eriona Çela, MSc