Librat e Karrieres

Këtu do të gjeni librat e karrieres të botuara ndër vite. Në këto libra ju do të gjeni të diplomuarit e ” Luarasit ” dhe pozicionin e tyre të punës, vitin e parë mbas diplomimit.

[pdf issuu_pdf_id=”140723195959-0cc208fcfb944523972235262f7ae73b” layout=”1″ width=”900″ height=”650″ bgcolor=”FFFFFF” allow_full_screen_=”1″ flip_timelaps=”6000″ ]