Master Profesional në Drejtësi

[su_button url=”http://www.luarasi-univ.edu.al/master-profesional-ne-specialist-jurist-ne-administraten-publike/” style=”flat” background=”#a8acb5″ size=”5″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: angle-right”]Master Profesional në “Sigurinë dhe Rendin Publik”[/su_button]