Lektoret

LEKTORËT TANË JANË NDËR PROFESIONISTËT MË NË ZË NË FUSHA TË CAKTUARA. FALË PËRVOJËS  DHE INTEGRITETIT TË  TYRE KURSET DO TË SJELLIN VLERË TË SHTUAR NË NJOHURITË TUAJA.

PROF.ASOC.Dr Helga VUKAJ – NË CILËSINË E PRESIDENTES SË KOMITETIT TË EKSPERTËVE TË EDFAT CENTER DHE DREJTORIT EKZEKUTIV TË KURSEVE PROFESIONALE NË KU LUARASI, VENDOS PARTNERITET ME YESHIVA UNIVERSITY, BENJIAMIN CARDOZO SCHOOL OF LAW,MANHATTAN, NEW YORK.

PARTNERITETI DO TË SYNOJË JO VETËM TRAJNIME TË DEDIKUARA ME LEKTORËT MË TË MIRË TË USA në fusha të ndryshme të drejtësisë POR EDHE PROMOVIMIN E PROGRAMEVE TË TRAJNIMIT PAK JAVOR NË KËTË SHKOLLË PËR CDO TË INTERESUAR.

LEKTORËT TANË JANË:

Prof.Asoc.Dr Helga VUKAJ – Profesore e së Drejtës , Drejtuese e Kurseve Profesionale dhe Presidente e Komitetit të Ekspertëve të EDFAT Center, Ish Ministër I Financave;

Dr.Dritan Demiraj – Nderi i Kombit, Lektor, Drejtues i Qendrës Marshall, Ekspert në fushën e sigurisë dhe antiterrorizmit, Ish Ministër I Brendshëm;

Dr.Dritan Rreshka – Magjistrat/Prokuror, Drejtues I prokurorisë RrGj Tiranë, Lektor në shkollën e Magjistraturës e Drejtë Penale;

Ylli Pjetërnikaj, Magjistrat –Prokuror në prourorinë e Përgjithshme, lektor i së Drejtës Penale;

Arlind Gjokutaj – lector financë, Drejtues i Drejtorisë së Parandalimit të Pastrimit të Parave;

Armand Gurakuqi – Magjistrat/Prokuror në prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, Lektor, Trajnues në shkollën e Sigurisë dhe rendit, e Drejtë Penale/krim kibernetik;

 

Formular Aplikimi për Lektoret

[contact-form-7 404 "S’u Gjet"]