SHLUJ LUARASI

DENIS ELEZI

FAKULTETI I DREJTESISE

BCH, Viti III Grupi I, Dega: Drejtësi

 

 

Denis ELEZI I lindur më 20 qershor 1995 be Gramsh. Denis ELEZI është antarë i Këshillit Studentor. Aktualisht Studjon në Fakultetin e Drejtësisë në Kolegjin Universitar Luarasi. Ka mbaruar shkollën e mesme të përgjithshme “Shefqet Guzi” në Gramsh. Ka qënë antarë i disa organizatave rinore. Denisi ka marrë pjes në shumë trajnime, seminare dhe konferenca me tematik”Sistemi i Drejtësisë në Udhëkryqet e Transformimit” por jo vetëm angazhimin e tij social është përpjekur t’a shprhë edhe nëpërmjet punës vullnetare. Fusha të tjera të tij të interesit janë, politika dhe komuniteti në nevoj. Pika më e fortë është puna në group dhe përfshirja e të gjithve në vendimarrje, ka aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese.