SHLUJ LUARASI

LAURETA SKENDERI

FAKULTETI DREJTËSISË

Master Shkencor : E DREJT CIVILE DHE TREGTARE 

Viti I, Grupi I, Dega: Drejtësi

Laureta Skenderi ka lindur ne Burrel, Shqiperi ne vitin 1995 ne date 22 gusht. Ka studiuar ne shkollat me te mira te Republikes se Shqiperise per te shkolluar veten si dhe per ti falur shoqerise shqiptare nje figure intelektuale me shume. Akualisht studion ne Kolegjin Uneversitar “LUARASI” ne vitin e pare ne Master Shkencor “E DREJTE CIVILE DHE TREGTARE”. Gjate studimeve tre vjecare ne Bachelor ka qene nje nga sudentet me aktive ne nisma sociale. Ka qene antare e mjafte grupimeve te ndyshme si shoqeri apo organizata te ndryshme jo qeveritare. Eshte shume aktive ne shume fusha te ndryshme si ; bamirsi, aktivitete jashtshkollore , si dhe ka qene shpesh here pjese e konkurseve te ndryshme. Gjithashtu tek ajo duket qartesisht deshira e madhe per te ndihmuar njerzit e tjere ne forma nga me te ndryshmet
Laureta karakterizohet nga keto cilesi : kembngulse, e perkushuar ,e sinqerte, vlersuese ndaj cdo fjale apo mendmii te dhene, punon mjafte mire ne pune ne grup,eshte njohese mjafte e mire e pakete Microsoft , si dhe zoteron ne nivel mjafte te mire dy gjuhe: anglisht dhe shqip (gjuhe amtare)
Kualifikimet kryesore i ka si me poshte :
Kolegji Amerikan i Tiranes -> 2010-2013
Kolegji Uneversitar LUARASI -> 2013-2016 (BACHELOR)
Kolegji uneversitar LUARASI -> 2016 – (MASTER SHKENCOR)
Certefikate per mbrojtjen e gjuhes Angleze “CAMBRIDGE “ , MAJ 2016