SHLUJ LUARASI

DONALD ZEQO

Fakulteti I Drejtësis

BCH, VITI ll, Dega: Juridik

Donald Zeqo ka lindur në vitin 1997 më 28 gusht, në Tiranë dhe është sekretari i Këshillit Studentor.Aktualisht studion në Fakultetin e Drejtësis në degën Juridik SHLUJ “Luarasi”.Ka mbaruar shkollën e mesme të përgjithshme “Celsi Magjik” në Tiranë.Gjithashtu është antarë i disa organizateave jo-fitimprurëse me në fokus familjen dhe problemet e shoqërisë civile.Donaldi ka qenë pjesëmarrës aktiv në dinamikën e Universitetit dhe një nga studentët ekselentë të tij.Donaldi është kryetar I komisiont të kurikulave si dhe antar I komisionit të etikës.Disa nga pasionet e tij janë kitarja, violina dhe muzika klasike.Arsyeja pse ai dëshironte të ishte pjesë e Këshillit Stundentor ishte përcjellja, si dhe zgjidhja e shqetësimeve të stundentëve.Ai beson se me mbështetjen e të gjithë studentëvre mund të realizojë si duhet detyrën që ka marrë përsipër.