Takimi i përvitshëm i rrjetit të studentëve të diplomuar Alumni Luarasi

Më datën 26 Shkurt 2015, ditën e enjte, ora 18.00, në ambientet e Hotel Prestige në Tiranë u zhvillua takimi i përvitshëm i rrjetit të studentëve Alumni Luarasi. Në këtë takim morën pjesë ish – studentë të diplomuar ndër vite në Shkollën e Lartë Universitare Jopublike Luarasi në të dy ciklet e studimit: Bachelor dhe … Vazhdoni me leximin e Takimi i përvitshëm i rrjetit të studentëve të diplomuar Alumni Luarasi