Konferenca e VI-të Shkencore Ndërkombëtare “Sistemi i Drejtësisë në Udhëkryqin e Transformimit”, 4 Maj 2016

Kreu i Kuvendit në Konferencën e Universitetit “Luarasi” për Drejtësinë Konferenca e “Luarasi”, Meta: Miratimi i Reformës para pushimeve të verës  “Do të bëj çdo gjë si kryetar i Kuvendit për të nxitur një klimë sa më mirëkuptuese dhe bashkëpunuese” Kryetari i Parlamentit, Ilir Meta, mori dje pjesë në Konferencën Shkencore Ndërkombëtare “Sistemi i Drejtësisë … Vazhdoni me leximin e Konferenca e VI-të Shkencore Ndërkombëtare “Sistemi i Drejtësisë në Udhëkryqin e Transformimit”, 4 Maj 2016