Konferenca e Dytë Rajonale me temë: “Sundimi i Ligjit dhe siguria publike, faktorë ndikues për bashkëpunim ekonomik rajonal” ,7 Mars 2015

  Në datën 7 mars 2015 në qytetin e Gjilanit në Kosovë u zhvillua Konferenca e Dytë Rajonale me temë: ‘Sundimi i Ligjit dhe siguria publike, faktorë ndikues për bashkëpunim ekonomik rajonal”. Konferenca u organizua nga Instituti për studime ligjore dhe demokratike. Shkolla e Lartë Universitare Jopublike “Luarasi” mori pjesë në këtë konferencë me cilësinë … Vazhdoni me leximin e Konferenca e Dytë Rajonale me temë: “Sundimi i Ligjit dhe siguria publike, faktorë ndikues për bashkëpunim ekonomik rajonal” ,7 Mars 2015