Konferenca Ndëkombëtare Shkencore me temë: “Inovacioni dhe Zhvillimi i Qëndrueshme” organizuar nga Fakulteti Ekonomik i KU Luarasi, 12 prill 2017

Përshëndetje të dashur miq, Dje mbajti punimet Konferenca Ndëkombëtare Shkencore me temë ” Inovacioni dhe Zhvillimi i Qëndrueshme” organizuar nga Fakulteti Ekonomik i KU Luarasi. Referatat e kësaj konference flisnin lidhur me impaktin e inovacionit në rritjen ekonomike. Ministria e Ekonomisë Milva Ekonomi dhe zv. Ministri i Financave Erion Luci, prezantuan strategjitë dhe politikat mbështetese … Vazhdoni me leximin e Konferenca Ndëkombëtare Shkencore me temë: “Inovacioni dhe Zhvillimi i Qëndrueshme” organizuar nga Fakulteti Ekonomik i KU Luarasi, 12 prill 2017