Rr e Elbasanit, Nd. 59, H. 1, kodi postar 1010, Njësia Admin 2 – Tiranë

INFO: 0696140573, Tel: 068 8030950

 

FAKULTETI I DREJTËSISË

Sekretaria:  0684010045

FAKULTETI EKONOMIK

Sekretaria: 0694715652

FAKULTETI TEKNOLOGJISË SË INFORMACIONIT DHE INOVACIONIT

Sekretaria: 0696140573

 

Programet MASTER: 

Sekretaria: 068 80 100 39 

Provimi i Anglishtes APTIS

Sekretaria:  068 20 34 060

 

 

 

Email: info@luarasi-univ.edu.al

WWW.LUARASI-UNIV.EDU.AL

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Këtu mund të shkarkoni format kërkesën për informacion:

KËRKESË

kliko këtu >

KËRKESË PËR TAKIM

kliko këtu >

KËRKESË PËR BURSË

kliko këtu >

MEMO

kliko këtu >