Innovative People

Innovative People

Të nderuar pedagogë dhe studentë të Luarasit,

Ju ftojmë të bëheni pjesë e Innovative People, ky aktivitet do të jetë i përqëndruar në punën dhe risitë në fushën e aplikacioneve dhe platformave të ndryshme që ofron Kompania Shqipëtare Customeyes, nevojën që ka tregu dhe bizneset për të qenë pjesë e këtyre ndryshimeve dhe kapacitetet zhvilluese reale të tij; si lidhen keto kapacitete me botën akademike dhe sa i aftë është sistemi arsimor të furnizojë tregun me profesionistë.

Për më tepër info, klikoni mbi ftesën.

https://www.eventbrite.com/e/customeyes-app-presentation-tickets-29213681909?utm_campaign=201308&ref=esfb&utm_source=Facebookenivtefor001