Deloitte Central Europe

Deloitte Central Europe

 

Përshëndetje të dashur studentë,

Duke ju uruar nje vit sa më të mbarë dhe suksese, ju njoftojmë se Deloitte është një kompani ndërkombëtare që ofron shërbime konsulence në TAX, AUDIT, Strategy&Operation, Këshillim Financiar dhe Law.

Aktualisht në departamentin ligjor të Deloitte është krijuar një mundësi punësimi për student të sapo diplomuar apo/dhe për ata që kanë pak eksperiencë pune.

Ju lutemi gjeni në attach njoftimin dhe link për aplikim:

Legal Intern

(Deadline for applications 10 January 2018)

Deloitte Central Europe

Tirana, Albania

https://jobs2.deloitte.com/al/en/job/DELOA004X175532/Legal-Intern-Deadline-for-applications-10-January-2018