Balkans Debate Tournament

Balkans Debate Tournament

Të dashur studentë,

Në datën 12 Nëntor 2016, pranë ambienteve të Kolegjit Universitar Luarasi , Youth Development Group organizoi workshopin për raundin e parë të Balkans Debate Tournament. Balkans Debate Tournament është një format që do të zhvillohet në 8 vende të Ballkanit si Tirana, Sofia, Beogradi, Prishtina, Bukureshti, Zagrebi, Sarajeva, Athina dhe raundi final në Rome/Itali.

Workshopi kishte për qëllim shpjegimin e rregullave të debatit, mënyrën se si skuadrat pjesëmarrëse duhet të performojne gjatë debatit.

Raundi i Pare i Balkans Debate Tournament do të mbahet në datën 19 Nëntor 2016 , pranë Universitetit Luarasi ku skuadrat pjesëmarrese do të garojnë për të fituar të drejtën për të marrë pjesë në raundin final në Rome. Studentët e Luarasit janë të lutur të aplikojnë deri ne datë 17 Nëntor për të qenë pjesë e formatit.

Per me teper info www.ydgroup.org, ose shkruani ne info@ydgroup.org

Zgjidh Luarasin!