Business School Worldwide for Custom Program

Business School Worldwide for Custom Program

Të dashur studentë,
E gjejmë me vend t’ju njoftojmë se shkolla Italiane për Menaxhim SDA Bocconi (6th Business School Worldwide for Custom Program) dhe Universiteti Amerikan në Bullgari ftojnë të interesuarit në një prezantim ekskluziv, e programit të tyre të ri, unik të sipërmarrjes së përbashkët për studentët nga Evropa Lindore:
Master Ekzekutiv në Financa, Banka dhe Real Estate. Programi Master për udhëheqësit e biznesit do të mbahet krejtësisht në Sofje.
Në 20 korrik 2017, ditën e Enjte, ora 19:00 pranë Hotel Plaza Tirana.

Ju lutem, konfirmoni praninë tuaj në:
Akehayova@aubg.edu ose telefona:

+359 73 888 215, +359 888 801 748