Ditët e Informimit të Maturantëve përgjatë datave 19 Shkurt-02 Mars 2018

Ditët e Informimit të Maturantëve përgjatë datave 19 Shkurt-02 Mars 2018

Kolegji Universitar Luarasi është pjesëmarrës në “Ditët e Informimit të Maturantëve”, event që organizohet nga MAS përgjatë datave 19 Shkurt-02 Mars 2018, pranë gjimnazit “Qemal Stafa”.

Çdo ditë, nga ora 14:00 deri ne 18:00 stafi akademik, stafi administrativ dhe studentët e “Luarasi” do të jenë të disponueshëm për të prezantuar ofertën akademike të “Luarasi”, nëpërmjet shpalosjes se programeve të studimit të nivelit Bachelor/Master por edhe kurset profesionale.

Ju mirëpresim!