Dr. Nazmi Xhomara, promovoi librin e tij “Metodat e Avancuara të Kërkimit Shkencor”

Dr. Nazmi Xhomara, promovoi librin e tij “Metodat e Avancuara të Kërkimit Shkencor”

Ditën e sotme, Pedagogu i Universitetit “Luarasi”, Dr. Nazmi Xhomara, promovoi librin e tij “Metodat e Avancuara të Kërkimit Shkencor”.
Libri shërben si një bazë e rëndësishme metodologjike për të gjithë studentët Bachelor, Master dhe Doktoraturë, si edhe për studiuesit për të krijuar dhe zhvilluar kërkime sasiore dhe cilësore, bazike dhe të aplikuara në disiplina të ndryshme shkencore.