FILLON VITI I RI AKADEMIK NË KU “LUARASI”

FILLON VITI I RI AKADEMIK NË KU “LUARASI”

 

Te dashur studente ju njoftojme daten e nisjes se vitit akademik 2017-2018:

 

Cikli Bachelor me date 16.10.2017 ora 09.00

Cikli Master me date 17.10.2017 ora 16.00

 

Gjithashtu ne dt. 16.10.2017 ora 09.00 organizohet pritja e studenteve te rinj tek auditori “Republika”, ku do te behet pershendetja e Rektorit dhe Dekaneve si dhe prezantimi me stafin akademik nga dy fakultetet.

 

Suksese dhe mire se te vini!

 

Rr e Elbasanit, Nd. 59, H. 1, kodi postar 1010, Njësia Admin 2 – Tiranë
Sekretaria : 069 6026900, Tel: 068 8030950

Email: info@luarasi-univ.edu.al

WWW.LUARASI-UNIV.EDU.AL

 

Mirenjohje per cdo studente dhe pjestare te stafit akademik dhe administrativ te Luarasit! Faleminderit koleges Mirianne Johnson nga Universitari i Manchesterit. e financuar nga Programi Fullbright i SHBA, qe do te jete pjese e stafit tone akademik. Faleminderit kolegut amerikan Keenan Burch, ekspert për dizenjimin e markës (branding) dhe një trajnues me eksperiencë te spikatur nderkombetare. Nje mirenjohje te vecante per Fondacionin Shqiptaro Amerikan te Zhvillimit qe ka mbeshtetur Luarasin me projektin Clearscore.

Suksese cdo studenti shqipetar ne kete vit te ri akademik!!!
Arbeni