Globalisation Pros & Cons

Globalisation Pros & Cons

Stafi i Universitetit Luarasi ka kënaqësinë të falenderojë Profesor Prabhu Guptara, për devotshmërinë dhe përkushtimin e treguar ndaj studentëve dhe miqve të Luarasit të cilët mbushën auditorin, në leksionin e hapur me temë “Globalizmi, Argumente Pro dhe Kunder”. Jemi të privilegjuar për prezencën e Prof.Guptara dhe për bashkëpunimin pozitiv, ndaj duam të ndajmë me ju materialin e përgatitur nga vet profesori.

Luarasi IPPM 2016 Prof Guptara Globalisation PROS & CONS