Ilda Lelo studente ne vitin e trete Finance-Banke ne KU Luarasi me titullin “Kampione Shqiperie”

Ilda Lelo studente ne vitin e trete Finance-Banke ne KU Luarasi me titullin “Kampione Shqiperie”

Te dashur miq,

Ju prezantojme me Ilda Lelo, aktualisht studente ne vitin e trete Finance-Banke ne KU Luarasi.
Qe prej 5 vitesh ushtron sportin e Kickbox-it ne Shqiperi. Nisi te marr pjese ne Kampionate Kombetare, duke u shpallur fituese ne te gjitha pjesemarrjet.
Kjo performance e shkelqyer shume shpejt do i jepte asaj titullin “Kampione Shqiperie” dhe keshtu behet pjese e ekipit kombetar per te perfaqesuar vendin tone ne gara me karakter nderkombetare. Ne 2015 ne Itali na nderon me Medalje Ari ne Kampionat Boteror duke u shpallur keshtu “Kampione Bote” per amatore. Kjo do te sillte dhe fillimin e karrieres se saj si profesioniste ne sportin e Kickbox-it. Ajo numeron shume ndeshje ne nivel nderkombetare si profesioniste duke na perfaqesuar ne Zvicer, Greqi,Itali,Kosove etj. Shume shpejt pret te garoj per titull edhe ne kete kategori.

Jemi krenare per Ilden, dhe eshte kenaqesi ta kemi mes nesh!

Suksese Ilda!