Liberalizmi vs Kejnsianizmi

Liberalizmi vs Kejnsianizmi

25 Tetor 2016. Rektori i Luarasit, Prof.Dr.Arben Malaj pjesë e tryezës së rrumbullakët për Liberalizmin Ekonomik të organizuar nga Universiteti Europian i Tiranës. Së bashku Genc Ruli, Ardian Civici dhe Selami Xhepa 4 top ekonomistët e vendit ndër vite zhvilluan debatin kryesor me temë: “Liberalizmi vs Kejnsianizmi”.

Më tepër info mund të gjeni:
http://www.mapo.al/2016/10/nje-liber-qe-sjell-panteonin-e-mendimit-liberal/1

 

http://www.luarasi-univ.edu.al/wp-content/uploads/2016/10/Profi.png