“Luarasi: Shtëpia e përbashkët e dijes” – “Natë me Xhaxhiun” në News24

“Luarasi: Shtëpia e përbashkët e dijes” – “Natë me Xhaxhiun” në News24

 

Emisioni “Nate me Xhaxhiun” ne News24
21 korrik, 2017

http://www.luarasi-univ.edu.al/

“Luarasi”, kjo familje e madhe e dijes hap serish portat per vitin e ri akademik. Cilat jane pikat e forta te Luarasit dhe cfare e diferencon ate nga te tjeret? Ne emisionin “Nate me Xhaxhiun” ne News24, nje ekip pedagogesh dhe studentesh rrefyen “Luarasin” qe nuk njihni.