Mesazh nga Dekani i Drejtësisë dhe Rektori i Luarasit për të gjithë Studentët!

Mesazh nga Dekani i Drejtësisë dhe Rektori i Luarasit për të gjithë Studentët!

 

Të nderuar studentë,

Faleminderit që zgjodhët Luarasin për studimet tuaja.

Për ne është privilegj që na besuat të adhmen tuaj akademike. Në mënyrë që ëndrra dhe dëshira juaj të realizohet, duhet të paraqiteni menjëherë pranë Luarasit për të kryer veprimet paraprake të regjistrimit dhe për të lidhur kontratën për të filluar një vit të suksesshëm akademik.

Në pamundësi për t’u paraqitur personalisht, ju lutemi të kontaktoni në numrin 00355696026900 ose të dërgoni nje email në adresën zyraepranimeve@luarasi-univ.edu.al

  

Afati është i kufizuar dhe kuotat janë të limituara, prandaj ju lutemi nxitoni!