Momente nga Gjyqi Simulues

Momente nga Gjyqi Simulues

Momente nga Gjyqi Simulues, i organizuar në datë 17 Janar 2018 nga pedagogu i lëndës Procedurë Penale Saimir Vishaj, për studentët e vitit të tretë Fakulteti i

Drejtësisë së Kolegjit Universitar Luarasi, pranë Gjykatës së Krimeve të Rënda Tiranë.

Këtë organizim pedagogu dhe studentët, ia dedikuan studentit tonë të ndjerë Marvi Mihali, i cili humbi jetën në mënyrë tragjike vitin e kaluar.

Suksese studentëve tanë, dhe shpresojmë që drejtësia të vihet në vend.