Njoftim!

Njoftim!

Të dashur studentë,

Ju njoftojmë se:
Në bazë të udhëzimit nga Ministria e Arsimit dhe ajo e Shëndetësisë mësimi fillon më 16 Janar 2017.

Faleminderit,

Stafi i Luarasit