Procesi i regjistrimit vazhdon

Procesi i regjistrimit vazhdon

Të dashur maturantë,

Sipas njoftimit te ri nga MAS:

 

Udhëzim 23 datë 16.10.2017

Ju qe nuk e keni mbyllur akoma procesin e regjistrimit, lutemi te kontrolloni kuotat e lira ne programet tona te studimit Bachelor ne Drejtesi/Administrim Biznes/Finance-Banke ne portalin U-Albania dhe te na kontaktoni ne 0696026900 dhe www.luarasi-univ.edu.al.

Ju mirepresim cdo dite ne KU “Luarasi”.

https://ualbania.arsimi.gov.al/Home/Kendi

 

 

Ju mirëpresim!

Rr e Elbasanit, Nd. 59, H. 1, kodi postar 1010, Njësia Admin 2 – Tiranë

Sekretaria : 069 6026900, Tel: 068 8030950

Email: info@luarasi-univ.edu.al

www.luarasi-univ.edu.al