Programi i Dhurimit Vullnetar të Gjakut në Kryqin e Kuq

Programi i Dhurimit Vullnetar të Gjakut në Kryqin e Kuq

 

Të dashur miq dhe studentë,

Kolegji Universitar Luarasi me nisëm të Këshillit Studentor Luarasi, është solidarizuar dhe organizuar përkrahë fushates së dhurimit të gjakut organizuar nga Kryqi i Kuq.

Gjatë ditës së djeshme dhe sot, mjekët dhe ekipi i Kryqir të Kuq gjenden pranë ambienteve të Kolegjit Universitar Luarasi, dhe mirëpresin cilindo dhurues potencial, që i lejohet dhurimi.

Ne ju ftojmë tj bashkoheni kësaj thirrje humane, duke konsideruar nevojën emergjente për gjak në bankat e gjakut.

Dhurimi i gjakut jo vetëm shpëton jetë, por ndihmon në përmirësimin e shëndetit edhe të dhuruesit.