Qeveria e Austrise i akordoi Prof.Dr.Arben Malajt titullin “Konsull Nderi”

Qeveria e Austrise i akordoi Prof.Dr.Arben Malajt titullin “Konsull Nderi”

Te dashur miq , Qeveria e Austrise me akordoi dje titullin Konsull Nderi per rajonin jugore te vendit tone ku perfshihen Vlora,Fieri, Gjirokastra dhe Saranda.

Mirenjohje qeverise austriake per kete besim dhe vleresim.

Mirenjohje Qeverise shqiptare qe e mirepriti dhe pershpejtoj,

Mirenjohje cdo dashamiresi brenda dhe jashte Shqiperise qe me ka inspiruar dhe mbeshtetur ne cdo hap te jetes time, publike , politike dhe akademike,

Ata jane disa qindra prandaj dhe mirenjohja ime eshte e pafund.

Mirenjohje kolegeve te Luarasit.

Nje falenderim te perzemert per Monden , Gerten dhe familjaret tane per inspirimin edhe mbeshtetjen e tyre ne cdo ulje apo ngritje te udhetimit tim jo te lehte gjate gjithe ketyre viteve.

Perzemersisht
Arbeni

 

Gepostet von Arben Malaj am Sonntag, 22. Oktober 2017