Studentët e Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin “Luarasi” vizitë në burgun e Grave IEVP Ali Demi

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin “Luarasi” vizitë në burgun e Grave IEVP Ali Demi

Studentët e Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin “Luarasi”, nën drejtimin e pedagogut të tyre Av. Sajmir Visha, kanë vizituar sot, në ditën e 8 Marsit, Burgun e Grave IEVP Ali Demi.
Studentët, duke dëshmuar përgjegjësinë sociale që karakterizon Universitetin “Luarasi”, shpërndanë dhurata për gratë dhe vajzat dhe gjithashtu i ofruan konsulencë juridike falas.