Universiteti “Luarasi” është shpallur fitues i Thirrjes së 3-të të Western Ballkan Fund

Universiteti “Luarasi” është shpallur fitues i Thirrjes së 3-të të Western Ballkan Fund

Universiteti “Luarasi” është shpallur fitues i Thirrjes së 3-të të Western Ballkan Fund, Projekt Rajonal, në fushën e Shkëmbimit të Edukimit dhe Shkencës.
Projekti fitues i Universitetit “Luarasi” titullohet “Forcimi i shkëmbimeve rajonale akademike dhe kërkimore”. Universiteti “Luarasi” është lider në këtë projekt me një bashkëpunim me partnerët e saj prestigjozë si Universiteti FON në Maqedoninë e Veriut, Universiteti i Zenicës në Bosnje Hercegovinë dhe Universitetin Donja Gorica në Malin e Zi.
http://westernbalkansfund.org/2020/05/12/list-of-the-winning-projects-of-wbf-3rd-call-for-proposals/

http://westernbalkansfund.org/wp-content/uploads/2020/05/List-of-Awarded-Projects.pdf