Viti i Ri Akademik 2016-2017

Viti i Ri Akademik 2016-2017

Luarasi ju mirëpret tek salla multifunksionale, ora 09.00 për Takimin me Studentët e Rinj për fillimin e vitit akademik 2016-2017!

Tema: Kreativiteti, Sipërmarrja dhe Përkushtimi; sfidat tuaja!

Ju Mirëpresim!