Universiteti “Luarasi” organizoi leksion të hapur me Marie Van De Zyl

Universiteti “Luarasi” organizoi leksion të hapur me Marie Van De Zyl, e cila është zv.presidentja e “World Jewish Congress” dhe gjithashtu Kryetarja e Bordit të Deputetëve të Hebrenjve Britanikë, dhe Christopher Costa, ish-drejtues i lartë të administratës amerikane.
Gjatë leksionit të hapur u diskutua për antisemitizmin, znj. Van De Zyl këshilloi brezat e rinj të studentëve që dukuri të tilla me bazë racizmin nuk duhet të gjejnë vend më në shoqëritë tona.