Universiteti “Luarasi” organizoi leksion të hapur me Marie Van De Zyl

Universiteti “Luarasi” organizoi leksion të hapur me Marie Van De Zyl

Universiteti “Luarasi” organizoi leksion të hapur me Marie Van De Zyl, e cila është zv.presidentja e “World Jewish Congress” dhe gjithashtu Kryetarja e Bordit të Deputetëve të Hebrenjve Britanikë, dhe Christopher Costa, ish-drejtues i lartë të administratës amerikane.
Gjatë leksionit të hapur u diskutua për antisemitizmin, znj. Van De Zyl këshilloi brezat e rinj të studentëve që dukuri të tilla me bazë racizmin nuk duhet të gjejnë vend më në shoqëritë tona.