Konferenca Shkencore Ndërkombëtare: “Informaliteti, taksat dhe zhvillimi ekonomik” , 3-4 Mars 2016

Fakulteti i Ekonomisë në Universitetin Luarasi vjen me konferencën e parë ndërkombëtare shkencore duke trajtuar një nga fenomenet që ka shoqëruar deri më sot e vijon të përcillet ende me shqetësim edhe në botën moderne, informaliteti. Konferenca e një dite më parë, organizuar nga ky universitet në bashkëpunim me atë të Lodz-it në Poloni hodhi … Vazhdoni me leximin e Konferenca Shkencore Ndërkombëtare: “Informaliteti, taksat dhe zhvillimi ekonomik” , 3-4 Mars 2016