Njoftime

Kursi profesional “Ekspert i Aktit Administrativ dhe i Proçedimit Hetimor Administrativ

Ju bëjme me dije se më date 15 shkurt 2018, fillon kursi profesional “Ekspert i Aktit Administrativ dhe i Proçedimit Hetimor Administrativ”. Kohëzgjatja është 6 javë.

Frekuentimi do të bëhet ditët e enjte dhe e premte, ora 17:00 – 19:00, pranë Kolegjit Universitar “Luarasi”, salla 201, kati II.

Lektore e kursit do te jete PROF.ASOC.Dr. Helga VUKAJ. Në fund të Trajnimit pjesëmarrësit do të pajisen me ÇERTIFIKATË.

 

 

Lektore: Helga VUKAJ

Tituj Akademikë: Prof.Assoc. Dr.

Me një përvojë të gjerë dhe të pasur si drejtuese e disa prej institucioneve më të rëndësishme shtetërore në vend, eksperte e disa fushave të së drejtës, Prof.Assoc. Dr Helga Vukaj kontribuon me eksperiencën e saj si Presidente e Komitetit të Ekspertëve në Qendrën EDFAT, Profesore e së Drejtës, Ish Ministër i Financave të RSH;