SHLUJ LUARASI

 

ILMI HASA

FAKULTETI I DREJTESIS

BCH, Viti 1,Dega Drejtësi

 

Ilmi hasa ka lindur në vitin 1994 me 11 gusht në Kukës. Ka studiuar në shqipëris gjë, ku po vazhdon bacelorin per jurispundenc por edhe jasht në gjermani ku ka qendruar për një periudh prej 3 vitesh. Eksperienca të ngryshme i  ka fituar me shumë në gjermani ku ka mundur ti bëj ball vetë jetës duke qën i vetëm e që e zgjidhte cdo gjë vet. Duke e bërë më të fortë për tu perballur me jetën . është një person shum i shoqërueshëm si me shoqërin ashtu dhe me kolegët. Sinqertiteti  e besimi jan pikat primare tek ai. I pelqën të jet i shoqërueshëm, kembenules, guximtar, largpamës, vlersues , e ka dëshir të jetë aktiv në organizime të ndryshme.

Ai ka studiuar tek Petronini Luarasi prej 3 vitesh .

Ai zotëron 3 gjuhë të huaja si Gjermanisht, Anglisht dhe Spanjisht.