SHLUJ LUARASI

 

RENIS VANGJELAJ

FAKULTETI I EKONOMISE         

BCH, Viti II, Dega: Financë Bankë

 

 

Renis Vangjelaj studion në Fakultetin Ekonomik dega Financë Bankë në universitetin Luarasi. Ka mbaruar gjimnazin me rezultate te shkëlqyera e gjithmonë ka qenë tek nxënësit ekselente. Ajo që e beri ti fitojë zgjedhjet për garën si senator ishte mënyra se si u prezantua tek shokët e grupit. Ka marr pjesë në debate ekonomike e politike, ka zgjedhur te studiojë ekonominë pas një viti të bërë për IT pasi ekonominë e ka prirje dhe do ta ndihmonte më tej të bëhej një politikan e të ndihmonte njerzit e Shqipërin gjithashtu. Ka marr pjesë në shumë aktivitete, tipar dallues ka punën e mirë në grup dhe të jetë një drejtues i mirë pasi nga eksperienca e tij e mëparshme ka qenë koordinator në forume të ndryshme gjithashtu dhe dy herë president si në 9-vjecare dhe dhe në gjimnaz.