Ethem Ruka: Mësimi online në Universitetin ‘Luarasi’ shumë i suksesshëm, janë angazhuar të gjithë studentët e pedagogët

Ethem Ruka: Mësimi online në Universitetin ‘Luarasi’ shumë i suksesshëm, janë angazhuar të gjithë studentët e pedagogët

Rektori i Universitetit “Luarasi”, Prof. Dr. Ethem Ruka, ishte i ftuar në një lidhje ‘live’ me News24. Prof. Dr. Ruka foli për procedurat dhe suksesin e metodologjisë së mësimdhënies online, proces të cilin Universitetit “Luarasi” po e vazhdon prej një muaji, me të gjithë studentët dhe pedagogët të angazhuar.
Prof. Dr. Ruka theksoi se, pavarësisht fillimit të vështirë, puna e bërë nga Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit dhe Inovacionit bëri të mundur përgatitjen e platformës elektronike për 1400 studentë që janë shpërndarë në shtëpitë e tyre.
Për më shumë informacion, artikullin e plotë mund ta lexoni në linkun e mëposhtëm:

“Është bërë një punë e madhe”, Ethem Ruka: Mësimi online në Universitetin ‘Luarasi’ shumë i suksesshëm, janë angazhuar të gjithë studentët e pedagogët