12 vjet Pelegrin

12 vjet Pelegrin

Momente nga takimi me temë: “12 vjet Pelegrin”, në ceremoninë e pervjetorit të revistës Pelegrin. Ky aktivitet u organizua, në bashkëpunim me Klubin e Artistëve dhe shkrimtarëve “Drita” në sallën Polifunksionale.

Gjate këtij aktiviteti iu dorëzua titulli i nderit në emër te Klubit “Drita”, Profesor Dr Arben Malaj.

I shprehim mirënjohje dhe mbështetjen e vazhdueshme z.Nase Jani.