Workshopi me temë “Të rinjtë dhe demokracia në Shqipëri”

Workshopi me temë “Të rinjtë dhe demokracia në Shqipëri”

Të dashur miq,

Është duke u mbajtur në KU Luarasi Workshopi me temë “Të rinjtë dhe demokracia në Shqipëri”.
Ky aktivitet organizohet nga Youth Act fos Society dhe KU Luarasi, dhe ka për qëllim edukimin e të rinjve më kulturën e votimit dhe njohjen e të drejtave të tyre.

Zyra e Marrëdhënieve për Publikun