Auditori Luarasi 27 Tetor 2016

Auditori Luarasi 27 Tetor 2016

Aktivitetet te Luarasi për këtë vit të ri akademik fillojnë me një të ftuar special: Z.Prabhu Guptara, Profesor i mirënjohur në fushën e biznesit, menaxhimit dhe politikave publike.
Nesër, në orën 12.00, tek Salla Multifunksionale, Prof. Guptara do të zhvillojë një leksion të hapur me temë :”Globalizimi, Argumentet Pro dhe Kundër”.

Ju mirëpresim të gjithëve!