Virtyti, etika dhe tregjet e lira

Virtyti, etika dhe tregjet e lira

Të nderuar miq,

U zhvillua dje, më datë 24 Maj 2017, Leksion i Hapur me pjesëmarrjen e zotërinjve, Timothey Mosteller, Kishore Jaybalan, dhe Adiel Brasov, për temën ” Virtyti, etika dhe tregjet e lira”.
Ne i falenderojmë për ardhjen e tyre!

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun