Auditori Luarasi: Prof. Kennan Burch mbajti nje leksion te hapur per studentet me teme “Marketing and Branding”

Auditori Luarasi: Prof. Kennan Burch mbajti nje leksion te hapur per studentet me teme “Marketing and Branding”

Te dashur studente,
Sot ne ambjentet e KU “Luarasi” Prof. Kennan Burch mbajti nje leksion te hapur per studentet me teme “Marketing and Branding”.
Qellimi i ketij leksioni ishte pergatitja e studenteve me praktikat dhe informacionet e fundit nderkombetare.
Keshilla e tij per studentet eshte te jene nje brand unik ne tregun e punes.